• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Kerstpakket - Pro

We klimmen een beetje hogerop de apenrots met dit PRO kerstpakket. Een mooie selectie producten waar we lekker los zijn gegaan met de betere producten in onze shop.
Levertijd 1 - 2 werkdagen
Voor 0 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Kerstpakket - Pro

We klimmen een beetje hogerop de apenrots met dit PRO kerstpakket. Een mooie selectie producten waar we lekker los zijn gegaan met de betere producten in onze shop.

Top kwaliteit producten en verpakt in The Alpha Men Giftbox, bedrukte giftverpakking welke deze set een cadeau maakt om te krijgen.

Inhoud:

 • Acca Kappa 1869 Eau de Parfum - 15ml
  Italiaanse parfum, gemaakt onder de rook van Venetië. De geur is de huisgeur van Acca Kappa en wat ons betreft ook de fijnste, unieke geur die past een echt mannelijk karakter.

 • Baxter of California - Daily Fortifying Shampoo 
  Heerlijk rijke en frisse shampoo die verrijkt is met voedingsstoffen die haargroei verbeteren. dankzij de zachte formule zonder parabenen, is de shampoo mild voor haar en hoofdhuid maar verwijderd alle vuil.

 

 • Doers of London Hydrating Face Cream
  Opgericht in London door een viertal ondernemers met de volledig focus op de hardwerkende man. Top product met een unieke vormgeving en verpakt is gave aluminium tube.

 • Baxter of California Deodorant
  Typisch geval van een mega succes, Baxter of California is opgericht in California en heel klein begonnen. Nu verkocht aan het grote L'Oreal en bekend geworden met deze Deodorant. Absolute Topper.

 

Bestellen en uitlevering:

Bestellen van de kerstpakketten gaat voor zowel Nederland als België via deze webwinkel. Prijzen zijn exclusief b.t.w. en deze wordt tijdens het afrekenen toegevoegd wanneer deze van toepassing is.
Het bestellen op rekening is mogelijk, bij uitlevering van de pakketten wordt de factuur verstuurd en hierop is een betalingstermijn van 14 dagen van toepassing.

Uitlevering: 1e week / 2e week december

Uitlevering van de pakketten vindt plaats in de eerste week van december en loopt door tot en met de tweede week van december. Pakketten worden verstuurd met PostNL en gratis geleverd. Track & Trace wordt via de e-mail versterkt op moment van versturen.

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen