• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Kerstpakket -Shaving Essentials

Traditioneel scheren met echt barbershop producten, dat vind je terug in dit Shavers Kerstpakket.
Levertijd 1 - 2 werkdagen
Voor 0 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Kerstpakket -Shaving Essentials

Dit pakket heeft een specifieke doelgroep en een hardgroeiende doelgroep. Met het oog op de wegwerpmaatschappij en het milieu is de Safety Razor begonnen aan een flinke opmars. Traditioneel scheren met echt barbershop producten, dat vind je terug in dit Shavers Kerstpakket.

Top kwaliteit producten en verpakt in The Alpha Men Giftbox, bedrukte giftverpakking welke deze set een cadeau maakt om te krijgen.

Inhoud:

 • Muhle R89 Safety Razor
  Beginnend of gevorderd scheerder, dit is het scheermes welke in iedere nat-scheerders badkamer te vinden is. Absolute topkwaliteit gemaakt in Duitsland. Wij leveren hier een pakje Wilkinson Double Edge Blades bij.

 • Proraso Scheercreme Green
  Bedenk een Italiaanse authentieke barbershop en je wordt er geschoren met de producten van Proraso. Prachtige uitstraling en dé scheercreme voor het scheren met een Safety Razor.

 • Floïd After Shave
  Weer zo'n klassieker in dit pakket, de Floïd After Shave. Floïd is opgericht in 1932 en maakt op dit moment ook een geweldig opmars door in de barbershops. Klassieke Splash After Shave.

 • TGS Scheerkwast - The Wild Hog
  Samenwerking tussen het Italiaanse TGS en Omega Scheerkwasten. Vertrouwde namen in het wereldje en mooi instap scheerkwast gemaakt van varkenshaar.

 

Bestellen en uitlevering:

Bestellen van de kerstpakketten gaat voor zowel Nederland als België via deze webwinkel. Prijzen zijn exclusief b.t.w. en deze wordt tijdens het afrekenen toegevoegd wanneer deze van toepassing is.
Het bestellen op rekening is mogelijk, bij uitlevering van de pakketten wordt de factuur verstuurd en hierop is een betalingstermijn van 14 dagen van toepassing.

Uitlevering: 1e week / 2e week december

Uitlevering van de pakketten vindt plaats in de eerste week van december en loopt door tot en met de tweede week van december. Pakketten worden verstuurd met PostNL en gratis geleverd. Track & Trace wordt via de e-mail versterkt op moment van versturen.

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen